Nieuwe om/verpakservice bij Veembedrijf Almelo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
66 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe om/verpakservice bij Veembedrijf Almelo

Veembedrijf Almelo is bekend vanwege haar snelle service op het gebied van mengen en malen van een breed scala aan ingredienten voor de levensmiddelenindustrie. Om klanten beter van dienst te zijn heeft Veembedrijf Almelo nu een nieuwe fabriekshal in gebruik genomen voor het ompakken van producten. Hier kan snel en flexibel uitvoering worden gegeven aan de specifieke ompak-vraag van klanten.

De nieuwe faciliteit is ontworpen voor een hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van de type verpakkingen, zowel van invoer- als uitvoerproduct. Van zakgoed naar big-bags, van big-bags naar zakgoed en vele andere gewenste combinaties zijn mogelijk. Veembedrijf Almelo is hiermee in staat circa 20 ton product per dag om te pakken. Tevens voldoen de ruimte en de gebruikte processen aan de FSSC 22000 normen en zijn ze geschikt voor Kosher en Halal gecertificeerde producten.

Geschreven door

Veembedrijf Almelo BV

Veembedrijf Almelo is een loonmengbedrijf voor het mengen/malen en verpakken van poeders voor de levensmiddelen industrie. Wij mengen van koffie,ijsthee,paprika,uipoeder,broodmeel fosfaten en veel meer. Wij mengen tot 20 % vocht... Lees meer