Nieuwe mogelijkheden met de IND226x weegterminal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe mogelijkheden met de IND226x weegterminal

Mettler Toledo maakt het nu ook mogelijk om de IND226x weegterminal die voldoet aan de internationale richtlijnen voor explosiegevaarlijke omgevingen, te koppelen met profibus netwerken.

Industrieel ontwerp
De weegterminal IND226x is ontworpen voor gebruik in zware industriële omstandigheden (Ex-Zone 1/21) en is ook geijkt leverbaar. De prijsgunstige terminal heeft een compacte en robuuste behuizing, volledig uit roestvaste materialen. De heldere, oplichtende LED-display is in alle omstandigheden makkelijk afleesbaar en kan de operator tevens een aantal extra functies tonen.

Netonafhankelijk
Voor optimale mobiliteit is er naast een netspannings-uitvoering optioneel ook een batterij gevoed model. Dankzij een oplaadbare accu is de schaal makkelijk verplaatsbaar en mobiel inzetbaar. De accu die in de veilige ruimte wordt opgeladen, stelt u in staat om tot 70 uur netonafhankelijk te wegen.

Profibus module
De IND226x weegterminal kan nu ook worden gekoppeld aan profibus netwerken via de ACM200 module en de profibus module.

Specificaties
Aansluitbare weegplateaus: toegelaten analoge weegplateaus (min. 87 Ohm)
Display functies : x10 , boven/onder controle, MinWeigh®
Ex: Gas: II 2 G Ex ib IIC T4; -10C…+40C / Stof: II2D Ex tD A21 IP 66 T60C
IJkwaardig : 6000e OIML

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer