Nieuwe Master elektronica voor bandweger

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe  Master elektronica voor bandweger

Master Engineering bv, te Heteren, brengt een nieuwe elektronica, model WE403D, op de markt voor haar bandwegers. Deze WE403D is een uitbreiding op de bestaande reeks modellen.

Het apparaat heeft standaard een Ethernet poort en USB aansluiting, en is op vele manieren uit te breiden. Menu gestuurde bediening, speciale functie toetsen en een grafisch LCD display maken de WE403 een gebruikersvriendelijk instrument.

De Etherpoort speelt in op de steeds vaker voorkomende vraag om op deze manier met een PLC of PC te communiceren. De USB poort daarentegen is juist bedoeld voor installaties waarbij de weegprocessor niet gekoppeld is met een PLC of PC.

De weeggegevens kunnen middels een USB stick gemakkelijk uit de weegprocessor gehaald worden en in een Excell omgeving op een PC geïmporteerd worden.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe  Master elektronica voor bandweger

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer