Nieuwe locatie voor Dinnissen Solutions BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe locatie voor Dinnissen Solutions BV
Article image of: Nieuwe locatie voor Dinnissen Solutions BV

Dinnissen Solutions BV is verhuisd van De Rijp naar een nieuw pand in Purmerend.
Door een sterke groei in omzet is ook het team van Dinnissen Solutions het afgelopen jaar uitgebreid. Deze groei in omzet en personeel maakte het noodzakelijk een groter kantoor te betrekken. Na een grondige verbouwing werd het kantoor in Purmerend betrokken.

Naast de verhuizing is Dinnissen Solutions BV 100 % geïntegreerd in de Dinnissen Groep. Dinnissen Solutions concentreert zich hoofdzakelijk op het vinden van oplossingen in de food- en de chemische industrie. Dinnissen Solutions biedt de combinatie van technische kennis, oplossingsgericht denken en een goede uitvoering en service. Hierbij kan worden gedacht aan het geven van adviezen, het uitvoeren van studies en tests of projectmanagement en natuurlijk het leveren van een compleet systeem.

Het nieuwe adres is Netwerk 1, 1446 XB, Purmerend. Telefoonnummer, e-mail en website blijven ongewijzigd.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe locatie voor Dinnissen Solutions BV

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer