Nieuwe ISO 7010 pictogrammen beschikbaar bij Brady

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe ISO 7010 pictogrammen beschikbaar bij Brady
Article image of: Nieuwe ISO 7010 pictogrammen beschikbaar bij Brady

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) heeft 10 nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen gepubliceerd. De nieuwe pictogrammen zijn nu al verkrijgbaar bij Brady op kwalitatieve materialen voor optimale duurzaamheid en conformiteit in diverse industriële omgevingen.

Internationaal verstaanbare pictogrammen
Een eenvoudig veiligheidspictogram kan dure ongevallen op het werk voorkomen, op voorwaarde dat het goed zichtbaar is aangebracht, de aandacht trekt en makkelijk te begrijpen is. Het is raadzaam om de internationale ISO 7010-norm na te leven telkens een nieuwe site in gebruik wordt genomen of wanneer oude en vervaagde veiligheidspictogrammen worden vervangen. De nieuwe, uitgebreide lijst met internationaal gepubliceerde ISO 7010-veiligheidspictogrammen omvat nu een standaardpictogram voor brandwerende deuren, vlambogen en schuilplaatsen, 3 gebods- en 2 verbodspictogrammen voor sleeën, een pictogram voor dronken personen en een pictogram dat het gebruik van slimme brillen verbiedt.

Verkrijgbaar op duurzame materialen
De nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen van Brady zijn nu al verkrijgbaar op kwalitatieve materialen om hun duurzaamheid te optimaliseren in veeleisende industriële omgevingen, waaronder omgevingen met hoge binnentemperaturen, chemische bedrijven, bedrijven met agressieve reinigingsprocessen en buiten- en offshoretoepassingen. Beschikbare materialen zijn gelamineerd polyester, polypropyleen, aluminium, vinyl, verhard vinyl en fotoluminescente materialen.

Vergroot de veiligheid op het werk
De nieuwe pictogrammen kunnen binnen enkele dagen al ongevallen voorkomen in uw bedrijf. Breng ze aan op een goed zichtbare plaats voor een maximaal effect. Alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen zijn al verkrijgbaar op een uitgebreid assortiment duurzame materialen. Als u een Brady-veiligheidsprinter heeft, kunt u de nieuwe ISO-pictogrammen zelfs vandaag al printen. U hoeft enkel de app ”Aangepaste ontwerper” van Brady Workstation te downloaden en het nieuwe pictogram voor vlambogen, brandwerende deuren of een ander ISO 7010-pictogram naar uw printer te sturen.

Ontvang de gratis gids met ISO 7010-veiligheidspictogrammen en de Brady Workstation-apps via de Brady-website, via onderstaande link.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Nieuwe ISO 7010 pictogrammen beschikbaar bij Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer