Nieuwe inductieve sensoren met metalen behuizing

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe inductieve sensoren met metalen behuizing

M.D. Micro Detectors heeft een nieuwe familie van inductieve sensoren met volledig AISI316L RVS behuizing ontwikkeld. Deze sensoren zijn gemaakt om hoge temperaturen te weerstaan, zijn bestand tegen waterstralen en resistent tegen alom gebruikte schoonmaakchemicaliën in de voedings- en drankenindustrie.

Om juiste werking onder de meest zware omstandigheden te garanderen voldoen deze sensoren aan de IP67/IP68/IP69K Classificatie zijn de sensoren ook onderworpen aan een slagvastheidstest, welke uitgedrukt wordt in een ‘IK-waarde’ op een schaal van 0…10.

M8 >IK05

M12 > IK05

M18 > IK08

M30 > IK10

Naast de toepasbaarheid in extreme omgevingscondities waar vibraties en schokken de werking van de sensor kunnen beïnvloeden zijn deze sensoren ”ongevoelig” voor plotselinge temperatuursveranderingen.

Deze serie maakt gebruik van nieuwe ASIC-technologie, wat resulteert in een hoge herhaalnauwkeurigheid en een hoge thermische stabiliteit.

Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbare sensor om de efficiency van uw machine te waarborgen dan hebben wij de juiste oplossing voor u.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Summit Automation B.V.

Summit Automation B.V. levert op hoogwaardige kwaliteit gekozen, industriële automatiseringscomponenten en -systemen in de Benelux. Summit Automation heeft ervoor gekozen om met nadruk en focus op Smart Industry 2.0 te... Lees meer