Nieuwe gezichten bij Inrato International

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe gezichten bij Inrato International
Article image of: Nieuwe gezichten bij Inrato International

De ontwikkelingen in de wereld van machineveiligheid en voertuigveiligheid staan niet stil. Innovaties volgen elkaar op en de aandacht voor veiligheid in de werkomgeving is onverminderd hoog. Om goed in te kunnen spelen op alle ontwikkelingen in de branche is het sales team van Inrato versterkt met twee sales engineers.

Wilmer Volkerink is toegevoegd aan het team en kan u, net als Leendert Jan IJspeert, adviseren over machineveiligheidsoplossingen. Primair richt Wilmer zich op (contactloze) veiligheidsschakelaars, veiligheidsvergrendelingen en modulaire machineafscherming.

Robert van der Wal is aangetrokken als voertuigveiligheidsspecialist. Hij is het aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van voertuigveiligheid. Robert adviseert u graag over zaken als actieve aanrijdbeveiligingen, snelheidsbegrenzingen, vlootbeheer en overige veiligheidsoplossingen voor een veilige logistieke werkomgeving.

Wij zijn ervan overtuigd dat we bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kunnen zijn door de versterking van ons team. Neem gerust contact op met één van onze teamleden. Inrato International is u graag van dienst!

Geschreven door

Logo van:Nieuwe gezichten bij Inrato International

Inrato International

Inrato International biedt een totaaloplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines, CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RI&E)... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer