Nieuwe Gericke continue mengers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Gericke continue mengers
Article image of: Nieuwe Gericke continue mengers

Optimale menging en hygiënisch ontwerp zijn kenmerkend voor de continue mengers type ACM, die door Gericke worden gemaakt.
De serie is nu verder uitgebreid en verbeterd door de modellen type ACM ECB.
Met de nieuwste ontwerp is het mogelijk de mixer behuizing uit te nemen voor gemakkelijke toegang. De mixer heeft 3 standen: 1 Meng positie en 2 schoonmaak posities

De ACM 800 ECB en 1200 ECB zijn uitgerust met een uitkragende as en een asafdichting die volledig kan worden ontmanteld op een eenvoudige manier. Bij de hygiënische versie zijn alle onderdelen die in contact komen met product gepolijst.
De mixer heeft geen holle ruimtes waar product kan achterblijven. Voor de gebruiker betekent dit een opmerkelijke verbetering ten aanzien van de toegankelijkheid van alle componenten en de uitstekende reinigbaarheid van de mixer.

Het ACM mixer is geschikt voor gebruik in ATEX zones.
Optioneel kan de mixer worden geleverd met verwarming / of koeling, verschillende stuw platen voor de aanpassing van de verblijftijd en een pneumatische batch proces-eenheid. De nieuwe generatie GCM ECB zet een nieuwe benchmark voor continu mengen.

Foto: Gericke continue menger GCM 800 ECB en 1200 ECB (Archief Gericke)

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Gericke continue mengers

Gericke B.V.

Gericke AG in Regensdorf/Zürich, Zwitserland, opgericht in 1894, is al meer dan honderd jaar betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop... Lees meer