Nieuwe generatie EHEDG Monsternamekranen RIEGER

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe generatie EHEDG Monsternamekranen RIEGER

Rieger biedt een volledige reeks aseptische en hygiënische sanitaire monsternamekranen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande proces. Deze monsternamekranen van Rieger zijn EHEDG gecertificeerd en zijn ontworpen volgens een compact ontwerp voor een eenvoudige bemonstering.

De BioCheck is het meest vooruitstrevend op het gebied van aseptische monstername. Bij het ontwerp is er speciale aandacht besteed aan het zeer compacte ontwerp. De monsternamekranen hebben geen dode ruimtes en zijn daarom gemakkelijk te reinigen. Ook zijn ze eenvoudig te gebruiken in gesloten systemen zoals tanks en leidingen en zijn leverbaar met tri-camp- en tanklasaansluiting.

Gegarandeerd 3.000.000 samples
Een groot voordeel is de PFTE balg technologie, waardoor de afdichting niet vervangen hoeft te worden en u gegarandeerd 3.000.000 samples kunt nemen. Een aanvullend voordeel van deze monsternamekranen ten opzichte van reeds bestaande EHEDG gecertificeerde kranen is dat ze aanzienlijk goedkoper zijn. De monsternamekranen zijn leverbaar in pneumatisch en/of handbediende uitvoering.

Alle voordelen op een rijtje:
•Een nieuw ontwerp voor een nog schonere sampling (EHEDG)
•Eenvoudige installatie in uw bestaande proces
•Minder installatietijd door het minimaliseren van onderdelen
•PTFE balg technologie voor meer dan 3.000.000 samples
•Vergrendelbaar handwiel met sleutel voor meer veiligheid in uw proces of tankpark

Montakon levert monsternamekranen in verschillende uitvoeringen. Naast de monsternamekranen van Rieger levert Montakon ook de fabricaten M&S en Nocado. Op onze webshop vindt u alle spare parts zoals O-ringen en membranen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe generatie EHEDG Monsternamekranen RIEGER

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer