Nieuwe elektrotechnische installatie voor Denkavit B.V.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe elektrotechnische installatie voor Denkavit B.V.

Deventer/Voorthuizen – Van Lente Elektrotechniek B.V. bouwt het komende jaar een compleet nieuwe elektrotechnische installatie voor een nieuw afzak- en een nieuw bulkgebouw voor Denkavit B.V. te Voorthuizen.

Vanwege de steeds verdergaande differentiatie en groei van de productie, heeft Denkavit ervoor gekozen om te investeren in deze nieuwe gebouwen. Zowel de gebouwgebonden als de procesinstallatie zal met de Van Lente Elektrotechniek kwaliteit gemonteerd en inbedrijfgesteld worden. Van Lente heeft ruime ervaring in de betreffende branche. Begin april 2011 dient het afzakgebouw en medio juli 2011 dient het bulkgebouw opgeleverd te worden.

Van Lente Elektrotechniek B.V.
Van Lente Elektrotechniek B.V. wordt in 1933 als eenmanszaak opgericht in Gorssel. In 1972 gaat het bedrijf verder als besloten vennootschap. Van Lente Elektrotechniek B.V. is gevestigd in Deventer. Van hieruit worden projecten gereali¬seerd en opdrachten uitgevoerd in de volgende aandachtsgebieden:
-Technische Automatisering
-Technische Installaties
-Technisch Beheer

Van Lente Elektrotechniek B.V. bestaat op dit moment uit ca. 100 medewerkers en is sterk in de industrie en industriële automatisering. Hierbij zijn de belangrijkste marktsegmenten: voedingsindustrie, diervoedingsindustrie, genotmiddelen industrie, papierindustrie, metaalindustrie en grafische industrie.

Denkavit B.V.
Denkavit heeft zich sinds 1929 gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige voeders, vooral voor dieren in de eerste fase van de opfokperiode. De Denkavit Groep is zowel in Nederland als internationaal dé toonaangevende partner voor de veehouder en mengvoederindustrie.
Denkavit producten worden ontwikkeld en geproduceerd op basis van uitgebreid onderzoek in laboratorium- en praktijksituaties (in de eigen proefbedrijven). Ze voldoen daardoor aan de hoogste kwaliteitseisen die gelden voor voeders voor opgroeiende dieren.

Geschreven door

van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V., gevestigd in Deventer, is een toonaangevende speler op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de... Lees meer