Nieuwe Dwyer-serie explosieveilige druktransmitters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Dwyer-serie explosieveilige druktransmitters

HITMA Instrumentatie brengt van Dwyer Instruments een nieuwe range drukverschiltransmitters op de markt. Deze serie 3100/3200 druktransmitters is microprocessor-gestuurd, heeft een hoge nauwkeurigheid en flexibele drukkalibratie. Configuratie vindt plaats d.m.v. drukknoppen en de transmitters zijn programmeerbaar met gebruik van HART® communicatie.

Geschikt voor ATEX-omgevingen
De serie 3100/3200 kan in het veld gekalibreerd worden met de zero- en span-drukknoppen. Een veldkalibrator is hierdoor niet nodig voor configuratie. De transmittersoftware compenseert temperatuurinvloeden wat de prestaties verbetert. De EEPROM slaat de configuratie en de correctiefactoren op wat voordelen biedt bij een storing of spanningsuitval. De serie 3100/3200 kan worden gebruikt in ATEX-omgevingen en met een nauwkeurigheid van 0,075% is de druktransmitter geschikt om in diverse soorten applicaties in te zetten.

Voordelen:
-compleet te configureren m.b.v. zero/span drukknoppen (geen kalibrator vereist)
-rangeability van 100:1
-hoge nauwkeurigheid +/- 0,075
-automatische temperatuur compensatie
-fail safe-functie
-HART® communicatie

Toepassingen:
-monitoring filters en pompen (drukverschil)
-niveaumeting
-druk-, drukverschilbewaking

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Dwyer-serie explosieveilige druktransmitters

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer