Nieuwe doorvalsluizen voor kleine capaciteiten van Coperion

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe doorvalsluizen voor kleine capaciteiten van Coperion

Onlangs op de Powtec in Nurnberg is de nieuwe lijn met kleine doorvalsluizen van Coperion aan de markt getoond en daarin ook goed ontvangen.
Deze lijn is ontwikkeld met name voor toepassingen waarin hoge sanitaire eisen gesteld worden bij de wat kleinere capaciteiten. De sluizen lenen zich dan ook perfect voor applicaties in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en chemieprocessen.

Deze hoogwaardige sluizen uit roestvaststaal 316L worden standaard van binnen en buiten volledig gepolijst. Ook geen dode hoeken waardoor de reinigbaarheid perfect is en wordt contaminatie voorkomen.
Verdere kenmerken: Procesaansluitingen middels Tri-clampverbinding, DN80 & DN 100 diameters beschikbaar, drukverschil tot maximaal 1 barg, drukstootvast tot 10 barg, ATEX uitvoeringen en geschikt voor temperatuurbereik van -20°C / + 100°C.

Voor meer informatie kunt u onze ervaren specialisten benaderen en blijf daarmee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het leveringsprogramma van Coperion.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe doorvalsluizen voor kleine capaciteiten van Coperion

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer