Nieuwe directeur Interflow

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe directeur Interflow

Bart-Jan Freriks wordt per 1 januari 2022 benoemd tot algemeen directeur van luchtbehandelingspecialist Interflow bv. Freriks is sinds 2014 in verschillende functies werkzaam voor Equans (v.h. Engie Services), waarvan de laatste vijf jaar in de functie van algemeen directeur van Engie Services West. Hij heeft brede ervaring in de bedrijfsvoering van technologisch georiënteerde bedrijven, met projecten en services en kent de laatste ontwikkelingen in zowel Care & Cure, Food & Pharma en Hightech industrie.

Voordat hij in dienst trad bij Engie, werkte hij onder andere voor Fokker Aerostructures en het NLR (National Aerospace Laboratory). Een groot deel van zijn technische opleiding heeft hij doorlopen bij het Koninklijk Instituut voor de Marine. Zijn masterfase rondde hij af bij het voormalige Prins Maurits Laboratorium, instituut voor chemische en technologische research. Daarnaast heeft hij een masterstudie afgerond bij de Twente School of Management.

Interflow adviseert over, ontwerpt, rea­liseert en valideert operati­e­kamers, cleanrooms en laminar flow units. We zijn een toonaangevende fabrikant, gericht op de internationale farmacie, industrie, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen.

Interflow
+31 (0)227 602 844
www.interflow.nl

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark