Nieuwe digitale datarecorder CS instruments

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe digitale datarecorder CS instruments
Article image of: Nieuwe digitale datarecorder CS instruments

Nieuw in het CS Instruments gamma is de DS500 digitale datarecorder. De DS500 kenmerkt zich door een groot duidelijk 7” touch-screen. De DS500 is niet enkel ontwikkeld om uw perslucht verbruik duidelijk in beeld te brengen maar is tevens zeer geschikt om verschillende processen te monitoren.
Om dit te kunnen beschikt de DS500 over maximaal 12 volledig programmeerbare analoge ingangen en 4 relais uitgangen. Een groot geheugen van 2GB zorgt ervoor dat alle gegevens voor een geruime tijd kunnen worden opgeslagen. Via (op het front) aanwezige USB aansluiting kan de data worden opgehaald door middel van een computer of USB stick.
Optioneel is de DS500 uit te rusten met een Ethernet aansluiting en kunnen de gegevens worden benaderd via een ingebouwde web server. Voor perslucht applicaties is een uitgebreid software pakket aanwezig, welke ervoor zorgt dat rapportages automatisch kunnen worden verzorgd in verschillende intervallen zoals per week of per maand. Door de duidelijke opzet in de menu structuur is de recorder eenvoudig in te stellen. Als slot is er nog te melden dat de gehele monitor een beschermingsklasse heeft van IP65 waardoor hij zo goed als overal inzetbaar is.

Geschreven door

Adsensys

Adsentech levert en onderhoud verschillende sensoren voor het meten van druk, flow, luchtsnelheid, zuurstof of Ph in de industrie. Hiervoor kunnen complete systemen worden opgebouwd of een enkele sensor met... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer