Nieuwe dataloggers, klimaattesters en transmitters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe dataloggers, klimaattesters en transmitters

HITMA Instrumentatie toont op stand 217 tijdens de M+R in Antwerpen (17 maart aanstaande) de volgende noviteiten:

De nieuwe Kistock-dataloggers van Kimo zijn ideaal voor opslagruimtes, de transportsector en HACCP-toepassingen. Deze compacte low cost dataloggers zijn nauwkeurig en gebruiksvriendelijk en eenvoudig te configureren met behulp van een PC. Er zijn twee alarm set points in te stellen. Met deze accurate dataloggers kunnen 12.000, 16.000 of 100.000 meetwaarden worden opgeslagen. Ze zijn compatible met maximaal 4 externe probes, namelijk:
• Luchtvochtigheid-temperatuur (thermokoppel K-J-T, Pt100)
• Ampèretang
• 4-20mA
• 0-10V

Op de HITMA Instrumentatie-stand vindt men ook de nieuwe lijn Kimo-klimaattesters in uitvoeringen voor luchtsnelheid, volume, luchtvochtigheid, temperatuur, druk(verschil) en omwentelingen. Het betreft o.a. anometers, hygrometers, micromanometers, pitotbuizen met anometers, thermometers (met en zonder logfunctie), Smart Pro- en wireless-opnemers en diverse uitwisselbare meetmodules. De nieuwe lijn biedt een sterk uitgebreide functionaliteit en een groot helder display met achtergrondverlichting.

De nieuwe MagnesenseTM serie MS drukverschiltransmitters van Dwyer zijn ideaal voor druk-, drukverschil- en luchtsnelheidstoepassingen. De MS biedt een 4-20 mA of optioneel 0-10 V procesuitgang over te selecteren bereiken. Deze transmitters bieden, afhankelijk van het bereik, een 1% of 2% nauwkeurigheid tegen een verrassend lage prijs.

De UDS1V2 is een eenvoudig in te stellen elektronische drukschakelaar van Barksdale, leverbaar in diverse meetbereiken van 0-10 bar tot 0-600 bar. Verkrijgbaar met twee solid state contacten of met een solid state contact met instelbare hysteresis. -Teach en Go functie -Instelbare hysteresis -Solid state uitgang -Robuust ontwerp De UDS1V2 is ideaal voor OEM- toepassingen, hydraulische en pneumatische processen.

De Barksdale UNS-VA/SB5 is een degelijke Bilge niveauschakelaar met testfunctie. De RVS-schakelaar heeft een compacte constructie. De Bilge Switch is ontworpen voor de scheepvaartindustrie, offshore, ballast containers, brandstof tanks en afvalwater. De UNS-VA/SB4 is leverbaar met 3 kabellengtes: 2, 10 en 15 meter.

HITMA Instrumentatie toont ook meet- en regelproducten die worden ingezet voor procesbeheersing in industriële productieprocessen voor o.a..de farmacie, machinebouw, voedingsmiddelenindustie en (petro)chemie.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe dataloggers, klimaattesters en transmitters

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer