Nieuwe controleweger CKW 410

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe controleweger CKW 410

PRECIA-MOLEN biedt een compleet pakket moderne industriële weegapparatuur, zowel standaard als maatwerk. Nieuw in ons programma is de controleweger CKW 410.

Deze controleweger is ontworpen voor vele, zowel statische als dynamische weegtoepassingen, bijvoorbeeld de controle van (productie) toleranties, gewichtsclassificaties, de controle op compleetheid van een order en de statistische analyse van voorverpakte goederen. De CKW 410 heeft, afhankelijk van het weegvermogen, een maximale capaciteit van 60 wegingen per minuut en is ook verkrijgbaar in een uitvoering voor handelsdoeleinden. De controleweger wordt aangestuurd door het gebruikersvriendelijke I410 controller systeem. Door de configureerbare parameters is deze controller heel eenvoudig te integreren in vrijwel ieder industrieel proces. De I410 kan op diverse manieren toegepast worden in het systeem. Naast montage op de wand, op een kolom of op het frame van de controleweger kan de indicator ook geleverd worden in een volledig RVS stand-alone controle desk.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe controleweger CKW 410

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer