Nieuwe Catalogus met Weegcomponenten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Catalogus met Weegcomponenten

Mettler Toledo is een toonaangevende fabrikant van weegcomponenten voor instrumenten-, machine-, installatie- en apparatenbouwers. Het omvangrijke assortiment weegcellen omvat het volledige bereik van 120g tot 300t. De kleinste afleesnauwkeurigheid bedraagt 0,01 mg. Het elektronica-assortiment biedt een ruime keuze aan volledige weegterminals voor inbouw in bedieningskasten en panelen. Als alternatief zijn elektronische componenten leverbaar voor DIN-railmontage in schakelkasten. Afhankelijk van de uitvoering kan de elektronica via analoge of seriële poorten, Profibus DP, Profinet IO, Ethernet IP, Modbus, DeviceNet of ControlNet worden geïntegreerd in hogerliggende besturingen.

Het omvangrijke assortiment is overzichtelijk en gedetailleerd beschreven in de nieuwe catalogus met 180 pagina`s tekeningen en inbouwinstructies.

Bestel de actuele catalogus via de link op onze bedrijfspagina (klik hieronder):

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer