Nieuwe C-Rock tegen slijtage en corrosie

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe C-Rock tegen slijtage en corrosie

De oplossing voor maximale bescherming tegen slijtage en corrosie is het nieuwe, slijtvaste materiaal C-Rock dat de hoogste slijtagebescherming en duurzaamheid van ZSK-extruder barrels biedt. Het zorgt voor de hoogste productiviteit, zelfs in moeilijke toepassingen met agressieve producten en verlengt de levensduur van de barrels.

Meer dan 150 materialen

Leer ook meer over onze individuele slijtvaste en corrosiebestendige materiaaloplossingen – afgestemd op uw noden. Rekening houdend met uw individuele vereisten, helpen onze experts u om de exacte barrel & materiaal combinatie te bepalen. Bij Coperion is er keuze uit meer dan 150 materialen om de hoogste duurzaamheid en betrouwbaarheid van de slijtdelen te garanderen, wat economisch voordelig wordt.

Maximale bescherming

Het nieuwe C-Rock-slijtmateriaal wordt gekenmerkt door zijn zeer slijtvaste en corrosiebestendige matrix met speciaal geselecteerde componenten uit hard materiaal. Het wordt toegepast op productcontactdelen van de ZSK-extruder barrels met behulp van een technologisch geavanceerd productieproces. Het resultaat is een volledig homogeen, gesloten schroefkanaal.

Individuele slijtage- en corrosie oplossingen

Coperion biedt het volledige assortiment slijtmaterialen. Deze materialen variëren van Protect basic-oplossingen voor toepassingen die minder gevoelig zijn voor slijtage en corrosie tot Protect extreme materialen voor een maximale levensduur. Samen kiezen we de meest geschikte materiaalcombinatie. Dit geldt voor alle onderdelen bij de aankoop van een nieuwe ZSK-extruder en voor service van bestaande ZSK-extruders.

Article image of: Nieuwe C-Rock tegen slijtage en corrosie

Geschreven door

Logo van:Nieuwe C-Rock tegen slijtage en corrosie

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer