Nieuwe brochure draaischuifvacuümpompen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe brochure draaischuifvacuümpompen

Induvac b.v. brengt een nieuwe brochure uit van haar serie draaischuifvacuümpompen. In deze brochure wordt aandacht besteedt aan zowel de oliegesmeerde als de olievrije draaischuifvacuümpompen. Maar verder komen ook andere modellen aan bod, zoals de draaischuifvacuumpomp met injectiesmering en de typische laboratorium pompen, welke een vacuüm kunnen bereiken van 0,001 mbar(a). De pompen worden uitvoerig beschreven en er wordt in tabellen duidelijk weergegeven wat de afmetingen zijn en de prestaties. Verder worden een groot aantal toepassingen genoemd voor de verschillende pompen. Daarnaast wordt er in de brochure een duidelijke link gelegd naar de website van Induvac, waar men op een gemakkelijke manier filters en andere onderdelen kan bestellen van de meest voorkomende pompen.

De brochure is de derde in een reeks met allen dezelfde uitstraling, welke overigens ook te downloaden zijn via onze website. De brochures zijn zeer overzichtelijk en compleet.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer