Nieuwe Beka batch controller voor intrinsiekveilige veldmontage

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

HITMA Instrumentatie introduceert van fabrikant Beka een nieuwe, intrinsiekveilige batch controller voor veldmontagetoepassingen.

Deze tweede generatie batch controller is ideaal voor het nauwkeurig doseren van vloeistoffen, vaste stoffen en componenten in explosiegevaarlijke omgevingen. Ondanks de geavanceerde controlefunctie is deze batch controller eenvoudig toe te passen en te configureren.

De displays van deze batch controllers kunnen worden ingesteld in het Engels, Frans of Duits. De getoonde informatie leidt de gebruiker eenvoudig door de configuratieopties. Het scherm kan zo worden ingesteld dat alleen essentiële informatie wordt getoond aan de operator. Het instrument accepteert pulse of analoge 4/20mA ingangen en hebben een zestien punt lineariser en vierkantswortel functie waardoor het bruikbaar is met vrijwel elke debietmeter of sensor. Er zijn ook modellen voor paneelmontage en niet explosiegevaarlijke gebieden.

Voordelen:
•ATEX, FM & cFM intrinsieke veiligheidscertificering
•Eenvoudig in gebruik
•High contrast display met achtergrondverlichting
•alle modellen accepteren pulse of 4/20mA input
•9 basiswaarden
•3 configureerbare uitgangen

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Beka batch controller voor intrinsiekveilige veldmontage

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer