Nieuwe agent TBMA in Duitsland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe agent TBMA in Duitsland

TBMA Europe BV heeft in André Junker Industrievertretungen de perfecte partner gevonden als vertegenwoordiging in de Noord-Duitse markt. André Junker is de derde generatie in zijn familie actief in de Duitse stortgoedbranche. Hij heeft zijn sporen in deze industrie reeds verdiend en binnen zijn bedrijf is ruim 30 jaar ervaring met de toepassing en levering van doseersluizen en wisselkleppen aanwezig.

Bart Houben, Managing Director van TBMA Europe: “TBMA is al een tijd actief in Duitsland, maar we realiseerden ons dat we om te groeien een partner nodig hebben die de markt kent en proactief kan ontwikkelen.”

“We zijn erg blij met deze samenwerking en zijn er klaar voor om de TBMA producten in Duitsland verder in de markt te gaan zetten. TBMA levert al ruim 50 jaar high-end roterende doorval- en doorblaassluizen en heeft ook een interessante range aan wisselkleppen. Daarnaast is er binnen TBMA veel technische kennis en proces know-how waar we gebruik van kunnen maken om de klanten optimaal te adviseren bij de toepassing van deze componenten”, aldus André Junker.

Tijdens de Solids beurs op 1 en 2 april 2020 in Dortmund is TBMA te vinden in het Benelux paviljoen in hal 6 stand H6 S41D.

TBMA doseersluizen worden al meer dan een halve eeuw gebruikt in de internationale procesindustrie. Van veeleisende hygiënische tot zware industriële toepassingen en van hi-end sluizen tot stofsluizen. We zorgen daarnaast ook voor het ontwerp en de uitvoering van complete (pneumatische) transportsystemen, waardoor we de omstandigheden waaronder onze sluizen hun werk moeten doen door en door kennen. Onze expertise zetten we ook graag in voor een speciale toepassing of bijzondere uitvoering.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe agent TBMA in Duitsland

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer