Nieuw: verticale spiraalconveyors van Rhewum

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: verticale spiraalconveyors van Rhewum

De Duitse machinefabrikant Rhewum lanceert een nieuw product: verticale spiraal-conveyors. Deze verticale trilgoten transporteren alle poedervormige goederen en korrelige bulk goederen op een zeer efficiënte en plaats besparende wijze naar de gewenste hoogte. Via een dubbele bodem kunnen de goederen tijdens het transport naar wens worden gekoeld of verwarmd (en dus ook gedroogd). Door de trillende beweging van de spiraal worden de bulkgoederen op een zeer zachte wijze behandeld en omhoog geleid. Hierdoor zijn deze verticale spiraal-conveyors geschikt voor een brede waaier van producten uit allerlei industrieën. Zowel voor bijvoorbeeld thee, mekpoeder, noten en granen, als voor rubber, plastiek of chemische producten zijn deze spiraal-conveyors een economische en onderhoudsvriendelijke oplossing.
Het gamma omvat conveyors met een transportcapaciteit van 0.5 tot 14 m³ per uur, en het hoogste model brengt uw bulkgoederen tot 7,5 meter hoog. Alle Rhewum trilgoten kunnen indien nodig volledig in roestvrij staal uitgevoerd worden.

Eskens process solutions is al vele jaren de Benelux agent van de Duitse machinemerken Lödige (mengers) , Weber (afzakmachines) en Rhewum, een fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van industriële zeefinstallaties die zowel in de voedingssector als in de zware industrieën worden ingezet. Rhewum produceert ook trilgoten en conveyors, en binnen dit gamma lanceren ze nu deze nieuwe producten.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw: verticale spiraalconveyors van Rhewum

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer