Nieuw: vatenweegschalen (vast en mobiel)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Nieuw in het K-PZ weegschalenprogramma zijn de KPZ 2F en KPZ 73B vatenweegschalen speciaal voor het wegen van vaten en drums tot 600 kg. De weegschalen zijn van zeer degelijk Duits fabricaat en zijn erg compact. Daardoor zijn ze bijna overal te plaatsen en ook zeer eenvoudig te verplaatsen.

De constructie van de KPZ 2F bestaat uit een zeer robuuste staalconstructie, standaard zwart gepoedercoat en is optioneel ook gegalvaniseerd of in RVS uitvoering leverbaar. De weegschaal is standaard uitgevoerd met de 51E-8 indicator in degelijke ABS kunststof behuizing met stofhoes. De indicator is voorzien van een groot verlicht display en grote bedientoetsen zodat ook bediening met handschoenen mogelijk is. Het plateau heeft een grootte van 60 x 60 cm. De weegschaal kan maximaal 600 kg wegen en weegt op de 100 gram nauwkeurig.

Optioneel zijn ook indicatoren in RVS behuizingen leverbaar en met vele overige functies zoals: tellen, checken, doseren, computer- en printerkoppelingen. Vanzelfsprekend is ook een klasse III geijkte uitvoering leverbaar.

De KPZ 73B is geïntegreerd in een vatenhijswagen met kantelfaciliteit en heeft een weegvermogen van 350 kg. Met deze weegschaal kunnen de vaten makkelijk verplaatst worden en derhalve is de KPZ 73B dan ook uitgevoerd met een accu om wegen op elke plek snel mogelijk te maken. De weegschaal is uitgevoerd met de 51E-9-1 indicator en is voorzien van een duidelijk afleesbaar display.

Deze vatenweegschalen zijn een aanvulling op de industriële lijn pallet- en plateau (vloer) weegschalen van K-PZ met weegvermogens tot 10.000 kg.

Geschreven door

De Jong Weegsystemen en Afvalbewerkingssystemen

Gespecialiseerd in Weegtechniek en Afvalbewerkingstechniek Lees meer