Nieuw type compacte afzakmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw type compacte afzakmachine
Article image of: Nieuw type compacte afzakmachine

Nemabo BV fabrikant van vulmachines en palletiseer machines heeft een nieuwe compacte vulmachine ontworpen en gebouwd. De machine is voor speciaal voor kleine batches en is door zijn eenvoud door iedereen te bedienen.
De aanvoer gebeurd door kunststof pallet bakken, deze kunnen ongeveer 1000 liter bevatten. Nemabo kan hier ook een vaste bunker voor aanbieden welke door u gevuld wordt. De dosering kan uitgevoerd worden met vier verschillende doseerunits al naar gelang het product dat gedoseerd moet worden. De vulmond is wegend opgehangen en goedgekeurd volgens de laatste Europese keuring omschreven in de MID richtlijnen.
De zak wordt handmatig gesloten. Ook hiervoor hebben wij oplossingen voor alle mogelijke zakken.

Geschreven door

Matam BV -- Nemabo BV

MATAM BV is de specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines. Alles geheel in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Sterk in service en onderhoud. Ook voor ombouw, modernisering van bestaande... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer