Nieuw: Solids Processing Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: Solids Processing Benelux

Begin november verschijnt het eerste nummer van Solids Processing Benelux, het vakblad voor de procesindustrie waar gewerkt wordt met stortgoed. Het wordt in een oplage van maar liefst 10.000 exemplaren op naam verzonden aan de professionals die eindverantwoordelijk zijn voor de productie, in de chemische industrie, de farma-sector en de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien komt er een internetsite, www.solidsprocessing.nl en een digitale nieuwsbrief.

De redactie van Solids Processing wil graag van ú iets horen en zien. Uw productnieuws, uw bedrijfsnieuws, recent gerealiseerde projecten, nieuwe toepassingen, nieuwe klanten. Uw activiteiten op de beurs Solids in de Ahoy, uw visie en uw plannen voor de komende jaren: wij willen het graag van u vernemen. Liefst mét enig (digitaal) fotomateriaal of andere illustraties: dat verhoogt de bruikbaarheid voor de redactie.

Solids Processing gaat elk nummer een ongekende hoeveelheid redactionele pagina’s brengen en u kunt daarin extra aandacht voor uw organisatie krijgen. Mail uw nieuws en het beeldmateriaal naar href=’mailto:[email protected]’>[email protected] of fax het naar 0314-384404.
Uw nieuws wordt ook opgenomen op www.solidsprocessing.nl en in de digitale nieuwsbrief.

Wilt u gratis onze “tips voor een goed persbericht” ontvangen? Laat het ons weten.
Wij horen graag van u!

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark