Nieuw: Plugventilatoren voor industriële toepassingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: Plugventilatoren voor industriële toepassingen
Article image of: Nieuw: Plugventilatoren voor industriële toepassingen
Article image of: Nieuw: Plugventilatoren voor industriële toepassingen

Deze serie sluit naadloos aan bij onze huidige productenrange plugventilatoren. De PFE is ontwikkeld voor het verplaatsen van grote volumes (licht stoffige) lucht met een lage druk. Dankzij de vele opties waaronder ATEX of Hoge temperatuur uitvoeringen zijn deze compacte en robuuste plugventilatoren geschikt voor vele toepassingen.

Enkele industrie gebieden:
•Algemene industrie
•Procesindustrie
•Explosie gevoelige omgevingen (ATEX)
•Voedingsindustrie
•Chemische industrie

De PFE is een direct gedreven ventilator met enkele aanzuiging en hebben een hoog rendement vrijlopende waaier. Ze zijn verkrijgbaar in 12 maten met een diameter van Ø400mm tot Ø1400mm. Volumestromen tot 160.000m3/h. De ventilatoren zijn geschikt voor hoge temperaturen tot +300°C wanneer ze geleverd worden met koelschijf.

geschreven door

DE WIT ventilatoren BV

Ventilatoren met Capaciteit DE WIT ventilatoren levert hoogwaardige ventilatoren voor de Industrie, Utiliteit, Marine & Offshore en OEM-markt. Wij zijn een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no-nonsense cultuur en een persoonlijke aanpak. Procesindustrie... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer