Nieuw partnership: reservedelen voor onderwatergranulatoren

icon.highlightedarticle.dark Granuleren
Laatste wijziging: 27 maart 2024
Reservedelen voor onderwatergranulatoren
Reservedelen voor onderwatergranulatoren | Foto: SPS | Solids Process Solutions

SPS | Solids Process Solutions is per 1 maart 2024 exclusief agent geworden van Granusteel, kwaliteitsleverancier van reservedelen voor onderwatergranulatoren voor de kunststofindustrie uit Oostenrijk.

Uitbreiding van productaanbod

Granusteel is gespecialiseerd in matrijsplaten (die heads), granuleermessen en snijkoppen. Door deze samenwerking kan SPS | Solids Process Solutions haar klanten een breder scala aan hoogwaardige reservedelen aanbieden, met de garantie van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Toewijding aan kwaliteit en expertise

“Als exclusieve agent van Granusteel zijn we vastbesloten om onze klanten de beste reservedelen te bieden op het gebied van onderwatergranulatoren,” aldus Rob van Buitenen. “De mensen achter Granusteel hebben vele jaren ervaring in de industrie en specifieke machine- en proceskennis. De producten van Granusteel voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit wat perfect aansluit bij onze eigen waarden.”

Versterking van betrouwbare leverancierspositie

Met deze samenwerking breidt SPS | Solids Process Solutions haar positie uit als betrouwbare leverancier van oplossingen voor de kunststofproducerende industrie. Naast reservedelen voor twin co-rotating extruders van onze partner Extruder Experts, kunnen klanten in de Benelux nu profiteren van een uitgebreider assortiment aan reservedelen, ondersteund door de technische expertise en ondersteuning van zowel SPS | Solids Process Solutions als Granusteel.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw partnership: reservedelen voor onderwatergranulatoren

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer