Nieuw Metpoint FLM SF13 en SF53 volume-flowsensoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw Metpoint FLM SF13 en SF53 volume-flowsensoren

De Metpoint flm flowmeter meet perslucht volumeflow, die de basis vormt van nauwkeurige verbruiksanalyses voor kostenbeperking en effectief energiebeheer. Metpoint flm sensoren detecteren op betrouwbare wijze lekkages, overbelastingen en storingen. Met de data-analyse kunnen de persluchtcomponenten worden aangepast voor optimale efficiëntie.

De nieuwste generatie FLM sensoren van Beko technologies zijn nu verkrijgbaar:

De SF13 is speciaal ontwikkeld voor gedecentraliseerde verbruiksmetingen, dichtbij de werkelijke plaats van verbruik. Deze sensor wordt geleverd met een display die de meetwaarden en configuratie weergeeft die betrekking hebben op het vereiste type gas, of met een LED-lampje dat waarschuwt wanneer kalibratie vereist is. Het apparaat is beschikbaar voor flow-geoptimaliseerde meetsectiediameters van DN8, DN15, DN20, DN25, DN32, DN40 en DN50. Alle sensoren worden standaard geleverd met een digitale RS485 MODBUS uitgang en zijn gedimensioneerd voor een werkdruk tot 16 bar.

De SF53 is een sensor voor gecentraliseerde verbruiksmetingen en beschikt over een display die de meetwaarden en configuratie weergeeft die betrekking hebben op het vereiste type gas, of een LED-lampje dat waarschuwt wanneer kalibratie vereist is. De bijpassende plug-in sondes zijn verkrijgbaar in de maten 120mm, 220mm en 400mm. Alle SF53 sensoren zijn standaard uitgerust met een digitale RS485 MODBUS uitgang en zijn gedimensioneerd voor werkdrukken tot 50 bar. Display optioneel.

Beide sensoren zijn gereed voor directe aansluiting op een Metpoint BDL of BDL Compact datalogger; de BDL dataloggers zijn daarop al geconfigureerd. De SF13 en SF53 zijn vanaf januari 2017 uit voorraad leverbaar en vervangen de Metpoint FLM FS109 en FS211 sensoren.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Beko Technologies BV

Droge transportlucht is essentieel voor het transporteren van droge stoffen zoals meel, suiker, cacao en cement. Onvoldoende behandeld zorgt vochtige transportlucht voor klonterende poeder, verstopte leidingen en bacteriegroei. BEKO TECHNOLOGIES... Lees meer