Nieuw high shear menger-concept

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw high shear menger-concept

Hosokawa Micron lanceert een nieuw concept voor middelgrote Cyclomix high shear poedermengsystemen met uitwisselbare productcontainers van 5 liter en 15 liter. Op basis van de succesvolle Cyclomix-technologie biedt dit concept klanten nu nog meer veelzijdigheid.

De systemen zijn verkrijgbaar met een reeks opties waarmee de gebruiker de optimale configuratie voor hun doeleinden kan selecteren. Dankzij verwisselbare 5-liter en 15-liter productcontainers kan de klant één en dezelfde aandrijfunit gebruiken met de meegeleverde accessoires en hoeft hij alleen de productcontainer aan zijn behoeften aan te passen.

De modulaire structuur bevat de volgende opties:

* Koeling met kraanwater of koelmachines
* Standaard of farmaceutisch controlesysteem
* Lipafdichting of mechanische afdichting voor de rotor
* Op zichzelf staand of “door de muur” ontwerp
* Hefinrichting voor eenvoudig wisselen van containers

Dit systeem sluit aan op de Cyclomix-serie tussen de Mini Cyclomix voor R&D-doeleinden en het grotere Cyclomix-concept, ontworpen voor containers van 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Hosokawa Micron B.V. icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw high shear menger-concept

Hosokawa Micron BV

Hosokawa Micron B.V. maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group en is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van poederprocessystemen en -apparatuur voor de mechanische en thermische verwerking... Lees meer