Nieuw!: het Q-Box explosiedrukontlastingssysteem

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw!: het Q-Box explosiedrukontlastingssysteem

Bij opstellingen in nauwe ruimtes was het in het verleden dikwijls moeilijk om een geschikte en veilige explosiedrukontlasting toe te passen.
Loopgangen, straten of aangrenzende gebouwen vormden voor de gebruikelijke explosie- drukontlastingssystemen vaak een probleem.

De “Q-box” dooft vlammen en hitte die vrijkomen bij de explosiedrukontlasting en biedt dus de mogelijkheid machines, apparaten en installatiecomponenten op de ideale plaats te monteren.
De “Q-box” biedt een optimale bescherming, tegen een gunstige prijs, voor installaties met een geringe stevigheid en grote drukontlastingsvlakken. De rechthoekige aansluiting is afgestemd op de standaard barstplaatmaten, en kan zodoende ook gemakkelijk bij renovaties gebruikt worden. Het systeem werkt onderhoudsvrij en zonder verdere kosten tijdens de levensduur.

Bij binnenopstelling van installaties, zoals bijvoorbeeld elevatoren, is de Q-box , in vergelijking met uitblaaskanalen, de meest economische oplossing.

Geschreven door

Logo van:Nieuw!: het Q-Box explosiedrukontlastingssysteem

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer