Nieuw: de AxZent inline ventilator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

Met de nieuwe AxZent brengt Systemair een krachtige ventilator op de markt, ideaal voor het afzuigen van vervuilde, vochtige en warmte lucht bij hoge weerstanden.

De robuuste ventilator kan door de inline oplossing eenvoudig in het kanaal geïntegreerd worden.

De AxZent is ontworpen voor continue bedrijfstemperaturen tot 120oC, de IEC motor is buiten de luchtstroom gepositioneerd. Daardoor is deze ventilator ideaal voor industriële toepassingen, zoals proceslucht afzuiging en grootkeukens.

De AxZent ventilator heeft achterover gebogen schoepenwielen met een hoge efficiency, uitgevoerd in aluminium. De behuizing van de ventilator is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is voorzien van montage flenzen volgens Eurovent 1/2. Met deze montageflenzen is het mogelijk om direct tussen het kanaal te installeren.

geschreven door

Systemair B.V.

Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer