Nieuw bij TBMA Europe bv

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw bij TBMA Europe bv

Voor vele vakgenoten was Frank Vink een bekend gezicht van TBMA Europe bv. Hij heeft het bedrijf per 1 juli 2011 verlaten.
Deze gelegenheid geeft mij, als opvolger van Frank, de mogelijkheid om mij voor te stellen. Mijn naam is Mark Fikkers en per 15 juli gestart bij TBMA Europe bv als salesmanager componenten. Mijn taak zal zijn, het opgebouwde resultaat van Frank Vink en zijn medewerkers, verder uit te bouwen. Het verstevigen van de opgebouwde relaties en het samen met de eindgebruikers zoeken naar nieuwe oplossingen, wat een bijdrage levert aan de continuïteit van TBMA Europe bv.
Tevens zal een stuk new-business m.b.t. de export van standaard componenten, richting agenten, tot mijn werk gebied behoren.

Dhr Ted van Bavel, met 15 jaar ervaring in de branche, zal voor de OEM’s wereldwijd het aanspreekpunt zijn. TBMA Europe is een erkende speler binnen de Bulk goed industrie. Bekende producten van TBMA Europe bv zijn: Doseersluizen, Big-Bag handling apparatuur, Beladingsbalgen, Zakkensnijmachines en onze Pneumatische transportsystemen in allerlei klantspecifieke toepassingen. Mocht u vragen hebben of contact willen zoeken voor nieuwe vraagstukken, dan neemt u dan contact met ons op.

En wellicht zien we elkaar op de Solids-beurs in Rotterdam?

Wij hopen u dan ook in de toekomst van dienst te mogen zijn, zoals u dat van ons gewend bent.

Geschreven door

Logo van:Nieuw bij TBMA Europe bv

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer