Nieuw bij Naaktgeboren: Verbruggen palletiseermachines

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
70 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw bij Naaktgeboren: Verbruggen palletiseermachines

Mechanisatiebedrijf B. Naaktgeboren breidt vanaf oktober 2016 haar productassortiment uit met de palletiseeroplossingen van Verbruggen in Emmeloord. Het mechanisatiebedrijf in Tollebeek vertegenwoordigt een breed aanbod aan A-merken en zocht naar een betrouwbaar merk voor het palletiseren en wikkelen van agrarische producten.

De machinefabrikant Verbruggen is gespecialiseerd in het palletiseren van stukgoed in uiteenlopende verpakkingen en afmetingen. De Verbruggen-machines bewijzen hun diensten al jarenlang wereldwijd in verwerkingslijnen van onder andere (poot)aardappelen, wortelen en uien. Kenmerkend is het lange onderhoudsinterval en lage energiegebruik door de innovatieve constructie en moderne aandrijving. Verbruggen en Naaktgeboren streven naar een zo hoog mogelijke uptime van de productielijn, daarom voeren zij service en onderhoud aan de machines in samenwerking uit.

Het nieuwe samenwerkingsverband werd op 30 september jl. officieel beklonken door Dammie Hulsebosch van B. Naaktgeboren B.V. en Maarten Verbruggen van Verbruggen Palletizing Solutions B.V. op de open dag van Verbruggen in Emmeloord.

Geschreven door

Verbruggen Palletizing Solutions

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines. Al bijna... Lees meer