Nieuw aanwijsinstrument RIA 15

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw aanwijsinstrument RIA 15

Endress+Hauser heeft een nieuw aanwijsinstrument op de markt gebracht; de RIA 15. De RIA15 is een compact loop-powered aanwijsinstrument voor veld- en paneelmontage met een zeer geringe spanningsval en de mogelijkheid voor achtergrondverlichting.

De paneelversie heeft een inbouwdiepte van slechts 37 mm en past dan ook in vrijwel alle panelen. Het aanwijsinstrument wordt direct in de 4..20 mA meetkring opgenomen (standaard of intrinsiekveilig), waarbij het geen invloed heeft op de SIL classificatie van de meetkring. De meetwaardeweergave is met een 5-cijferig 7-segment LC display (17 mm hoge digits) met bargraph en meeteenheid.

De instelling van het meetbereik, decimaalpunt en offset wordt gedaan op een eenvoudige manier via drie druktoetsen. Dit kan ook tijdens bedrijf uitgevoerd worden.

De RIA15 is in het E-direct programma van Endress+Hauser opgenomen waardoor een gunstige prijs en een korte levertijd gewaarborgd is.

Geschreven door

Logo van:Nieuw aanwijsinstrument RIA 15

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer