Netzsch Omega wint innovatie award op PowTech 2013

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Netzsch Omega wint innovatie award op PowTech 2013
Article image of: Netzsch Omega wint innovatie award op PowTech 2013

Bij de uitreiking van de Innovatie Awards op de recent gehouden Powtech 2013 Vakbeurs te Neurenberg won de firma Netzsch Feinmahltechnik GmbH met de recent geintroduceerde Netzsch Omega Dispersionizer, de Innovatie Award in de categorie Apparatenbouw en Processystemen!

Deze innovatieve en energiesparende manier van dispergeren trok reeds zeer veel interesse tijdens de European Coatings Show in Maart. In vele takken van de procesindustrie vormt succesvol dispergeren, ofwel het doelmatig separeren van samen geclusterde primaire productdeeltjes in een vloeistof, nog steeds een uitdaging.

Dit is waarom Netzsch de nieuwe Omega Economic dispersionizer heeft ontwikkeld. De Omega bereikt een zeer hoge graad van energie efficiency door gebruik te maken van een intelligente manier van turbulentie, cavitatie en shear krachten. De Omega is geschikt voor het dispergeren van zowel standaard als high-tech producten.

In vergelijking met reeds bestaande dispergeer technologieën is de Netzsch Omega het meest kosten besparende dispergeer systeem op de markt. De OMEGA biedt echter meer, technische voordelen zoals een efficiënte dispergering, optimale deeltjesgrootte verdeling, significant gereduceerde temperatuur tijdens het proces, reproduceerbaarheid en eenvoudige reiniging en productomschakeling.

Introductie van de Netzsch Omega vindt in Nederland plaats via o.a. deelname aan de Solids 2013 te Rotterdam, een Omega Roadshow (Omega Truck) en introducties on site.

geschreven door

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer