Netzsch masterMix® Dissolver

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
64 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Netzsch masterMix® Dissolver

De nieuwe MasterMix® Dissolver wordt gebruikt om vaste stoffen in vloeistoffen te dispergeren. Het product wordt batchgewijs gemengd in een uitwisselbare tank.

De dissolver is een snel dispergeersysteem met hoge capaciteit, met een breed scala aan mogelijkheden en een hoog rendement. Het product wordt radiaal gedispergeerd door de dissolver schijf, waarbij de productstroming in een vortex patroon via de bovenzijde en onderzijde alsmede de tankwand wordt teruggeleid naar de dissolver schijf . Afschuifkrachten rond de omtrek van de getande dissolver schijf resulteren in een zeer efficiënte verspreiding, goede bevochtiging en de-agglomeratie van product deeltjes. Voor producten met een hoge viscositeit kan een wandschraper worden gebruikt om het meng- en dispergeerproces te ondersteunen.

Netzsch mastermix Dissolvers zijn standaard o.a. voorzien van: een operator vriendelijk bedieningspaneel, snelheidsregeling via frequentieregelaar en snelheidsindicator met automatische snelheidsreductie, hydraulische hef- en daalinrichting middels drukknoppen, een instelbaar tankklemmechanisme, RVS as en dissolver schijf, éénvoudig te reinigen deksel, noodzakelijke veiligheidssystemen, en vervaardigd volgens CE & ATEX richtlijnen.

Opties: Toepassing van specifieke tankontwerpen en deksels, Vacuümuitvoering, Aangedreven wandschraper geschikt voor meerdere tankdiameters, Temperatuursensor, Timer, Ontwerp voor bordes of plafondmontage, Diverse ATEX uitvoeringen, Speciale tankklemmechanismen, PLC-gestuurde units met loadcell weegsystemen en batch controllers, CIP systemen.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Netzsch masterMix® Dissolver

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer