Netzsch introduceert Alpha Bead Mill parelmolen systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

De firma Netzsch feinmahltechnik GmbH uit Selb (D) heeft op de European Coatings Show 2015 onder grote belangstelling haar nieuwe parelmolen concept Netzsch Alpha geïntroduceerd. Op de Netzsch stand werden 3 dagen lang diverse live presentaties gegeven omtrent dit revolutionaire nieuwe parelmolen systeem.

Als wereldwijd marktleider in parelmolen systemen heeft de firma Netzsch opnieuw de toon gezet met een parelmolensysteem wat uitblinkt in effectiviteit, kostenbesparing, design en veelzijdigheid. De Netzsch alpha biedt vele voordelen ten opzichte van de conventionele op de markt beschikbare parelmolens.
Zo is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en goede reinigbaarheid hetgeen naast een hoge efficiency zeer belangrijk is voor de gebruiker.

Netzsch past nieuwe technieken toe welke in tegenstelling tot de andere leveranciers resulteren in veel lagere toerentallen in combinatie met een veel beter resultaat. De hoge toerentallen van de conventionele molens op de markt resulteren vaak in overmatige slijtage van vaak kostbare onderdelen zoals maalkamer, acceleratie rotor, zeef en maalparels.

Het nieuwe parelmolen systeem Netzsch Alpha zal dit jaar nog op diverse evenementen geïntroduceerd worden, waaronder binnenkort op de Achema Vakbeurs te Frankfurt. In Nederland is de Netzsch Alpha binnenkort al te zien bij E & R B.V.
reeds vele jaren agent van de firma Netzsch in Nederland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met E & R.

Geschreven door

Logo van:Netzsch introduceert Alpha Bead Mill parelmolen systeem

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer