Netzsch food & Confectionery staat bekend om haar innovatiekracht en staat garant voor constante innovaties in procesmachines en systemen voor de voedingsmiddelen industrie. Dit jaar willen wij u persoonlijk informeren over onze innovatieve processen en oplossingen en nodigen u uit om deel te nemen aan een aantal online seminars over een breed scala aan onderwerpen. We tonen de hoogtepunten van onze laatste innovaties op het gebied van de maaltechnologie. Informeren u over onze impact-, classificeer- en luchtstraalmolens voor het droog malen van o.a. specerijen en hydrocolloïds. U wordt geïnformeerd over onze nieuwe MasterCream systemen voor het efficiënt voormalen van bijvoorbeeld oliehoudende zaden, noten of groenten en over onze parelmolensystemen voor het nat malen van bijv. kleurstoffen t.b.v. voedingsmiddelen. Doe mee op 24 maart 2021 en verzeker u van een plaats in één van onze interessante online seminars. Voor deelname kunt u contact opnemen met E & R B.V. Wij sturen u dan z.s.m. uw Webinar link door. Wij verheugen ons op uw deelname. Aanmelden : Neem contact op met E & R B.V.
