Netzsch food & Confectionery staat bekend om zijn innovatiekracht en is een garantie voor vernieuwende machines en processystemen voor de productie van zoetwarenmassa`s. In Juni willen wij onze innovatieve processen en oplossingen graag persoonlijk met u delen door onze klanten en relaties de komende weken online seminars aan te bieden over een breed scala aan onderwerpen.
We tonen hoogtepunten van onze nieuwste innovaties in maaltechnologie, bijvoorbeeld met de nieuwe Netzsch masterrefiner kogelmolen en onze Masterconch, het RUMBA®-proces voor de productie van chocolade en samengestelde massa`s of de meest efficiënte technologieën voor het malen van ingrediënten en rework zoals onze Mastercream voor het malen van o.a. noten, amandelen en allerlei soorten oliehoudende zaden.
Doe mee en meldt u eenvoudig aan voor één van onze interessante, online interactieve seminars. Ons programma voor Juni :
9 Juni 2020 :
Netzsch masterCream – The Innovative Solution for Nut- and Rework Grinding applications
16 Juni 2020 :
Netzsch rumba – Efficient production of cocoa mass
17 Juni 2020 :
Netzsch masterRefiner – Innovative grinding and production of confectionary masses
23 Juni 2020 :
Netzsch nougat – Nougat Production on innovative Netzsch processing systems