Nederman breidt haar assortiment uit met de L-serie

icon.highlightedarticle.dark Management
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nederman breidt haar assortiment uit met de L-serie

Een “perfect fit” voor elke productie-applicatie waarbij stof, rook of damp vrijkomt. Nederman introduceert de L-serie, een modulair en volledig configureerbaar stofafscheider.

In fabrieken waar stof en rook wordt gegenereerd tijdens het productieproces, is het een primaire doelstelling om een veilige werkomgeving met een hoge productie-efficiëntie en een lage uitstoot, welke voldoet aan strenge regels, te creëren. Omdat geen enkele voorziening hetzelfde is, heeft Nederman deze nieuwe stof verzamelaars ontworpen, de Nederman L-serie, volledig flexibel en configureerbaar om in een breed scala van behoeften te voldoen bij het verzamelen / recyclen van stof, deeltjes, rook en dampen.

Hoe creëren we de “perfect fit”
De Nederman L-serie stofafscheider is gebaseerd op verschillende soorten patronen- en zakkenfilters afhankelijk van het type stof en deeltjes wat wordt gegenereerd. Meerdere soorten filter media zijn beschikbaar, afgestemd op het soort verontreiniging om de prestaties en levensduur verder te maximaliseren. Na het selecteren van het juiste filter media, wordt de stofafscheider geconfigureerd met verschillende maten panelen om het type filter overeenkomstig het benodigde volume te optimaliseren.

Flexibel, efficiënt en klaar voor de toekomst
Nederman’s brede expertise in afzuiging, alsmede filteren van stof, rook en damp staat niet alleen garant voor een perfecte pasvorm, maar ook voor een efficiëntie en toekomstbestendige oplossing. De nieuwe L-serie kan worden uitgebreid en aangepast voor toekomstige proces wijzigingen of om aan nieuwe regelgeving te voldoen. Nieuwe filter modules kunnen eenvoudig worden toegevoegd wanneer verhoogde filter capaciteit nodig is.

Lage total cost of ownership
De L-serie biedt een lage “total cost of ownership” dankzij een laag energieverbruik, minimaal onderhoud en langere levensduur van het filter. Het kan zowel in delen voor gemonteerd worden geleverd of, indien gewenst, worden geassembleerd op locatie. De Nederman L-serie is ook verkrijgbaar in ATEX uitvoeringen voor het veilig verwerken van explosie gevaarlijke stoffen. Een verscheidenheid aan accessoires en aanvullende apparatuur is leverbaar voor het configureren van een complete afzuiginstallatie om aan elke specifieke behoefte te voldoen.

Geschreven door

Nederman Nederland BV

Nederman is een wereldwijd toonaangevende leverancier van producten en oplossingen gericht op eco-efficiëntie. Producten en systemen van Nederman dragen bij aan het verminderen van de milieueffecten van industriële productie, aan... Lees meer