MW Instruments sluit zich aan bij HITMA Instrumentatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MW Instruments sluit zich aan bij HITMA Instrumentatie

Op 1 september 2011 heeft HITMA Instrumentatie (Uithoorn) het Almeerse bedrijf MW Instruments overgenomen. MW Instruments, opgericht in 2005, is gespecialiseerd in de verkoop, service en kalibratie van mobiele en stationaire meetinstrumenten. Het bedrijf levert een totaalpakket voor de warmte-, koude- en elektrobranche. De twee bedrijven werkten al samen, maar door de officiële overname verwachten ze nog meer daadkracht te realiseren binnen de HVAC-markt. MW Instruments behoudt de eigen naam en blijft met alle medewerkers gevestigd in hun nieuwe pand in Almere.

HITMA Instrumentatie en MW Instruments vullen elkaar uitstekend aan. MW Instruments richt zich op advies, verkoop, service en kalibratie van mobiele en stationaire meetinstrumenten in de installateursbranche. Het bedrijf beschikt hiervoor in Almere over een kantoor, servicecentrum en kalibratielaboratorium. MW verzorgt ook trainingen en opleidingen voor installateurs, waarvoor ze een speciale trainingsruimte in hun pand hebben. HITMA Instrumentatie levert meet- en regelinstrumentatie voor HVAC, hydrauliek en pneumatiek en de procesindustrie. De doelgroep van HITMA Instrumentatie binnen de HVAC-markt bestaat uit adviseurs, eindgebruikers op het gebied van klimaatbeheersing in bijvoorbeeld ziekenhuizen en kantoorpanden, grote installatiebedrijven en “bouwers” van installatiesystemen. Beide bedrijven gaan door de overname meer gebruik maken van elkaars kennis en kwaliteiten, maar blijven als zelfstandige bedrijven opereren.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:MW Instruments sluit zich aan bij HITMA Instrumentatie

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer