Motogroup bouwt structuur verder uit

icon.highlightedarticle.dark Management
78 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Motogroup bouwt structuur verder uit

Motogroup zet een nieuwe stap in haar 60-jarige historie. Sinds 31/03/2014 is Motogroup opgenomen in de Lybover groep (Waregem) en op het einde van dit jaar verlaat Dhr. Alain Thomas het bedrijf dat hij gedurende 15 jaar heeft geleid en uitgebouwd.
Op 11 augustus is Dhr. Jan Soetaert gestart als Managing Director bij Motogroup. De missie van Motogroup is het aanbieden van totaaloplossingen en het produceren van installaties op maat van de klanten om bulkgoederen te transporteren en te stockeren. Hiervoor willen wij een lange termijnrelatie opbouwen met klanten, leveranciers en onze trouwe medewerkers. In het kader van deze overdracht, wordt naast de renovatie van de gebouwen en het moderniseren van het machinepark, ook aandacht besteed aan het uitbreiden van de dienstverlening naar de klanten toe.
Hiertoe kreeg elke medewerker een specifieke verantwoordelijkheid toegewezen. Zo is er vanaf heden één aanspreekpunt voor Sales, Service, Safety & Environment, Administratie, Marketing, Human Resources, enzovoort.

Group Lybover overkoepelt 6 KMO’s: Keller Lufttechnik Benelux, Keller France, Hafibo, Bulk .id, Luksal en Motogroup.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer