Montakon is verhuisd

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Montakon is verhuisd

Montakon was uit z’n jasje gegroeid. Het magazijn was overvol en om toch steeds meer uit voorraad te kunnen leveren was het noodzakelijk om uit te kijken naar een groter pand.

Dat is gevonden in ’s-Hertogenbosch.
De komende tijd zal gebruikt worden om nog meer uit voorraad te kunnen leveren. Niet alleen de huidige voorraad wordt uitgebreid. Ook het aantal verschillende maten en artikelen dat uit voorraad geleverd gaat worden, zal worden vergroot.

Om U als klant nog meer van dienst te zijn wil Montakon het assortiment ook uitbreiden met nieuwe innovatieve producten. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van de technische medewerkers van Montakon kan U aangeven waarmee we u kunnen helpen. Samen met U zoeken we graag naar de beste oplossing.

U kunt ons nog altijd bereiken op hetzelfde telefoonnummer en vanzelfsprekend blijven email- en internetadres ook ongewijzigd.

Geschreven door

Logo van:Montakon is verhuisd

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer