Monstername in uw proces met Coperion

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Monstername in uw proces met Coperion

In de huidige processen is de kwaliteit van uw product geen verkoopargument maar een regelrechte eis U besteedt veel tijd en geld aan het testen en analyseren van uw product. Deze productmonsters dienen representatief en betrouwbaar te zijn voor de batch. De gevolgen van een afkeur zijn vaak zeer kostbaar en niet wenselijk. Dit geldt zeker indien uw afnemer geconfronteerd wordt met afkeur.

In de complete lijn met componenten voor de material handling heeft Coperion GmbH hoogwaardige monstername apparatuur. De monsternamekleppen maken al langer deel uit van het leverpakket van Coperion. Intussen zijn de kleppen leverbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen en ook voor verschillende branches in de industrie. De pneumatisch bediende kleppen zijn naast de basisuitvoering in gehard aluminium ook in volledig roestvaststaal leverbaar.

Specifieke voedingsmiddelen uitvoering welke snel reinigbaar is maken deel uit van het assortiment. Daarnaast bestaan er types die abrasieve producten kunnen verwerken en zijn er uitvoeringen geschikt voor Ex-zones mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coperion N.V in Niel.

Geschreven door

Logo van:Monstername in uw proces met Coperion

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer