Monsterhappers aangepast voor de Duitse markt

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Monsterhappers aangepast voor de Duitse markt
Article image of: Monsterhappers aangepast voor de Duitse markt

In het kader van voedselveiligheid en de verplichting voor met name veevoer in- en verkoop rganisaties en producenten, is voor het nemen van product monsters zowel van het basis als eindproduct door WEMO Techniek Nieuwleusen de `monster happer` serie aangepast voor de Duitse markt. Hiervoor is de 400 gram versie ontwikkeld.
Voor inbouw in elevatoren en onderbouw op transport kettingen zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij monstername uit silo`s en bunkers met uiteenlopende producten kan de `happer`eenvoudig aangepast worden.
Ook het transport binnen de fabriek en verpakken van het monster in plastic zakjes met product informatie stikker, kan door WEMO Techniek als volledige installatie in bouwpakket vorm geleverd worden. WEMO Techniek bv werkt samen met de firma Poeth uit Tegelen en Heemhorst Internationaal uit Nieuwleusen.
Deze bedrijven kunnen ook informatie geven en de aanleg van een komplete monstername installatie verzorgen.

geschreven door

Logo van:Monsterhappers aangepast voor de Duitse markt

WEMO-techniek

WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters. WEMO... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer