Modern communiceren met Van Beek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Modern communiceren met Van Beek

Een goede relatie begint bij persoonlijk contact, maar door het drukke verkeer in Nederland en België is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om direct klanten en leveranciers te bezoeken. Reden voor Van Beek om een passend alternatief te bedenken, namelijk persoonlijk contact via de webcam.

Voortaan kan de klant of leverancier a la minute persoonlijk contact hebben met het vaste aanspreekpunt binnen Van Beek middels een online meeting service. Een speciaal gebaar voor onze klanten en leveranciers.

Via deze service is het mogelijk om een online meeting aan te vragen waarin snel een offerte, tekening of foto bekeken en besproken kan worden met de juiste (vaste) contactpersoon binnen Van Beek.

Mensen kunnen zich via onze website aanmelden voor deze online meeting service. Op deze website staat in een paar eenvoudige stappen uitgelegd hoe klanten en leveranciers online met ons in contact kunnen komen.

Geschreven door

Logo van:Modern communiceren met Van Beek

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer