Mobiel RFID in Ex zone 1 en 2

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mobiel RFID in Ex zone 1 en 2
Article image of: Mobiel RFID in Ex zone 1 en 2

Bartec heeft het leveringsprogramma uitgebreid met een serie explosieveilige mobiele units van het type MC 9090ex voorzien van RFID lezer technologie in combinatie met een barcodescanner. Hiermee is het nu mogelijk afwisselend barcodes en RFID TAG’s te lezen. Uitgevoerd met een LF, HF of UHF lezer zijn de units voor alle beschikbare frequenties leverbaar in combinatie met het besturingssysteem Windows Mobile 2005 en een krachtige Intel® XScaleTM PXA270-Processor met 625 MHz.

Dankzij de comfortabel geplaatste scan-engine en het ergonomische design is het zelfs mogelijk om de unit met slechts 1 hand te bedienen. Door de (zelfs in het Ex gebied) te wisselen accu in combinatie met de WLAN aansluiting is het met deze unit eenvoudig mogelijk om continue te werken zonder tussendoor naar een centrale plek te moeten voor data uitwisseling of acculading.
De MC 9090ex RFID is volgens ATEX voor de toepassing zone 1, als ook zone 2 en 22 en tevens volgens UL Class I, II, III Division 1, als ook UL Class I, II, III Division 2 gecertificeerd. Hierdoor is deze unit uitermate geschikt om ook binnen internationaal opererende firma’s als standaard toe te passen.

Voordelen:
– RFID Read/Write en barcodescanner 1D, 2D met Imager in een apparaat
– Inzetbaar voor alle drie de frequenties LF, HF en UHF voor zowel US als Europa
– Reduceren van arbeidskosten door effectieve en real-time dataverwerking
– Verbetering van de product/procesveiligheid, kwaliteitscontrole en tracking en tracing

Geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer