Mink Droge klauwenvacuümpompen en -compressoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mink Droge klauwenvacuümpompen en -compressoren

Mink klauwenvacuümpompen zijn speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen waarvoor een constant vacuüm, een hoog zuigvermogen en een volledig olievrije compressie essentieel zijn. De klauwenvacuümpompen werken contactloos; tijdens de compressie zijn olie noch vloeistoffen nodig.

Dankzij de geavanceerde klauwentechnologie zijn Mink klauwenvacuümpompen buitengewoon efficiënt. Deze technologie zorgt namelijk voor een lager energieverbruik en voor betere prestaties. De vacuümpompen werken contactloos en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. In de praktijk betekent dit 60% lagere energie- en bedrijfskosten in vergelijking tot conventionele vacuümpompen.

Dezelfde klauwentechnologie wordt ook toegepast in Mink compressoren. Deze leveren olievrije lucht/gas tot 2 bar(g) en een volumestroom tot 300 m3/uur.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Mink Droge klauwenvacuümpompen en -compressoren

Busch B.V.

Busch B.V. in Woerden biedt vacuüm- en overdrukoplossingen voor alle markten. Van individuele vacuümpompen, blowers en compressoren tot maatwerk vacuümsystemen. Wij maken de vertaling van uw proces naar de juiste... Lees meer