Minder ongevallen, meer productiviteit met de 5S Plus-gids

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Minder ongevallen, meer productiviteit met de 5S Plus-gids

Ontdek de voordelen van een visuele werkplek met onze pictogram- en labelprinters. Brady biedt een volledig gamma pictogram- en labelprinters aan die zich perfect lenen voor de implementatie en ondersteuning van een 5S Plus-werkplek. Met Brady printers kunt u labels, lean- en veiligheidspictogrammen creëren in tal van vormen, kleuren en groottes, en zo ongevallen verminderen en de productiviteit verhogen!

Meer productiviteit
De implementatie van een visuele werkplek volgens het 5S-principe zorgt voor een productiviteitsverhoging tot 40%. 5S verhoogt de productiviteit door de werkplek tot zijn essentie te reduceren, door standaardisatie en door een duidelijke communicatie over procedures, beschikbare tools en informatie op plaatsen waar deze de meeste impact hebben.

Brady biedt duurzame labels aan voor een visuele werkplek, waaronder lean- en 5S-labels, vloermarkering, labels voor opslagruimten, niveau-indicatoren, meterlabels, labels voor de identificatie van apparatuur en logistieke labels. Deze duurzame labels blijven leesbaar en blijven kleven, zelfs in veeleisende omstandigheden, en kunnen ter plaatse geprint worden met een Brady-printer.

Minder ongevallen
Op basis van 5S heeft Brady 5S Plus ontworpen om de veiligheid op de visuele werkplek verder te verbeteren. De reden hiervoor is dat veiligheidssignalisatie ook de productiviteit verhoogt, door het aantal ongevallen, productieonderbrekingen en het ziekteverzuim te verminderen.
Brady biedt sterke en duurzame leidingmerkers, chemische labels, markering van nooduitgangen en visuele markeringen i.v.m. brandveiligheid aan, alsook labels met veiligheidsinstructies, waarschuwings-, gebods- en verbodspictogrammen en pictogrammen voor noodsituaties. Deze kunnen allemaal op duurzame materialen geprint worden met een Brady-printer.

Ter plaatse labels printen
Brady biedt een volledig gamma pictogram- en labelprinters aan die zich perfect lenen voor de implementatie en ondersteuning van een 5S Plus-werkplek. Met deze printers kunt u labels, lean- en veiligheidspictogrammen creëren in tal van vormen, kleuren en groottes, en zo ongevallen verminderen en de productiviteit verhogen!

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Minder ongevallen, meer productiviteit met de 5S Plus-gids

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer