Microscan brengt nieuwe versie uit van AutoVISION®

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Microscan brengt nieuwe versie uit van AutoVISION®

Microscan heeft aangekondigd binnenkort AutoVISION® versie 3.0.3. uit te brengen. Deze machine vision software heeft een aantal aanpassingen waardoor deze nog gebruiksvriendelijker is. De eerste versie van AutoVISION werd in 2011 geïntroduceerd en is inmiddels wereldwijd de eerste keuze voor toonaangevende bedrijven door de snelle implementatie , gebruiksvriendelijkheid en de uistekende prestaties op het gebied van traceren, inspecteren en controleren.

FTP Image Save tool
De nieuwe tool voor het bewaren en opslaan van de gemaakte beelden maakt het voor de gebruiker mogelijk om een goede historie op te bouwen. Daardoor kan op basis van het track record een goede analyse worden gemaakt van alle af- en goedgekeurde producten voor de continue verbetering van de outputkwaliteit.

Communicatie AutoVISION
Veel producenten werken met een netwerk aan productielocaties op verschillende locaties en in verschillende landen. De nieuwe versie van AutoVISION® biedt met Cross Subnet Communication de mogelijkheid om de verschillende camera’s op deze verschillende locaties te verbinden voor het eenvoudig programmeren en controleren op afstand.

Bovendien is er nu een nieuwe serieel commando toegevoegd voor het downloaden van een taak naar het vision systeem via TCP/IP van een externe PC zonder dat de AutoVISION® software is geïnstalleerd op het systeem.

AutoVISION® versie 3.0.3. ondersteunt de Vision Mini, Vision Mini Xi, Vision HAWK en GigE smart camera’s en draait op Microsoft Windows 7 (32 en 64 bit versies) en Windows XP Professional.

Een verdere update bevat een X-Mode 3.5 decoding vermogen die nog meer kracht en mogelijkheden biedt voor het lezen van 1D- en 2D-codes.

Geen reboot nodig
De nieuwe versie heeft de mogelijkheid om in het geval van spanningsverlies op het systeem of het of het per ongeluk loskoppelen van het netwerk automatisch te herstarten. Met de Device Disconnect Recovery technologie hoeft de gebruiker de camera en de software niet eerst opnieuw op te starten.

De nieuwe AutoVISION® is te downloaden op de Microscan website voor gebruikers die willen upgraden van versie 3.0.2. Alle nieuwe Vision MINI, Vision MINI XI, Vision HAWK and GigE Vision camera’s worden vanaf heden met de nieuwe versie geleverd.

Wilt u meer informatie over deze upgrade of de Microscan camera’s en ID-readers in het algemeen?

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Summit Automation B.V.

Summit Automation B.V. levert op hoogwaardige kwaliteit gekozen, industriële automatiseringscomponenten en -systemen in de Benelux. Summit Automation heeft ervoor gekozen om met nadruk en focus op Smart Industry 2.0 te... Lees meer